Lodge Munkpanna gjutjärn
Lodge Munkpanna gjutjärn
Lodge Munkpanna gjutjärn
Lodge Munkpanna gjutjärn

Lodge Munkpanna gjutjärn

En härlig gjutjärnsform för munkar, kakor, biskvier, desserter och cupcakes. Tack vare gjutjärnets fantastiska värmefördelning får bakverken en härligt krispig gyllenbrun yta.

Pannan levereras instekt och färdig att användas.

Material: Gjutjärn.

Längd: 32,7 cm.

Bredd: 28,75 cm.

Höjd: 2,85 cm.

Diameter Formar: 8,4 cm.

Skötselråd

- Diska alltid dina gjutjärnsprodukter från Lodge Cast Iron för hand med varmt vatten utan diskmedel.

Artikelnummer

L7B3

Lagerstatus

Beställningsvara

789,00 kr

inkl. moms

Beskrivning

Hjälp! Min panna har rostat!?!

När en gjutjärnsprodukt inte har stekts in korrekt kan det uppkomma rost. Det är väldigt enkelt att fixa. Skrubba bort den värsta rosten, diska sedan rejält (eventuellt med milt diskmedel), torka hela produkten, täck sedan produkten med ett tunt lager rapsolja på hela stekytan och ställ den på hög värme på plattan i 10-15 minuter. Om problemet kvarstår måste du återupprepa diskningen och sedan genomföra en ny instekning (Instruktioner nedan).

Hur steker man in en produkt?

- Skrubba produkten med stålull för att få bort matrester eller rost, diska sedan med borste och eventuellt milt diskmedel.

- Torka av hela produkten och häll på några droppar rapsolja (Eller din favoritolja) och smörj in så att det blir ett tunt lager på hela stekytan.

- Ställ in produkten vänd i ugnen på 180° C. Det kan vara bra att lägga ett lager med aluminiumfolie under produkten för att slippa spill av oljan.

- Låt produkten brännas i ugnen i ca 1 timme och sedan svalna av sig själv i ugnen

Tillverkare

Namn

Lodge