VIGGO - vår butikshund

VÅR BÄSTA FYRBENTA VÄN vill ha det bästa...

 

Vi är stolta återförsäljare av Kampuni som är en leverantör av högkvalitativa produkter men har också valt att göra en insats för mänskligheten, då de nästan uteslutande arbetar med att hjälpa utsatta människor i Kenya, dels genom att ge dem arbete, dels genom att ordna med sjukvård och skolgång för deras barn. Dessutom får alla dessa människor hjälp med att hantera pengar och öppna bankkonto, vilket inte är en självklarhet i Kenya.

 

Många i Kenya kan varken läsa eller skriva och har blivit utsatta för olika typer av våld, och stor del av dessa är ensamstående mammor. Det handlar också om människor med olika typer av handikapp. De handikappade i Kenya för oftast en otrygg tillvaro i svår fattigdom, utan några som helst sociala skyddsnät och utan tillgång till sjukvård.

 

Kampunis produkter är av högsta kvalitet och resultatet av ett genuint och äkta hantverkskunnande, allt för att möta den västerländska marknadens högt ställda krav.

Alla material kommer från Kenya, varav en hel del också är återvinningsmaterial. Exempelvis är mässingen, som används till spännen och dragkedjor, utvunnen ur metallskrot och väskornas fodertyg är inte sällan tillverkat av insamlade herrskjortor.