VÄLKOMMEN TILL VÅR BUTIK

Varmt välkomna ut till vår mysiga butik på Magasin 36 i Höganäs! Vi är butiken för mat och vinälskaren, vi har allt från kockknivar, vinkylare och grillar!

Nu har vi ännu större butik som är  fyllda med fantastiska varumärken! <3

 

Vi har märken som Baci Milano, Koala, Peugeot, Culinary Concepts, Nick Munro, Jalo, Fire Design, Drosselmeyer, OXO Good Grips, Strömshaga, Riedel, Mac, Tranquilio Kitchen och Laguiole för att nämna några. Ett femtiotal varumärken samsas i vår butik och vi är alltid på jakt efter nya spånnande märken! Vårt egna märke BOXinBAG har vi såklart hela sortimentet av!

 

Öppettider:

Måndag t.o.m Söndag 11-16

Telefon vardagar 10-18: 076-346 50 69 (om vi inte svarar kan det bero på att vi har kunder i butiken - smsa gärna då så ringer vi upp)

 

Någon gång per kvartal har vi också kvällsöppet. Vill ni vara säkra på att inte missa några tjejkvällar eller kvällsöppet-tillfällen så anmäl er till vårt nyhetsbrev (maila info@lacave.se). Följ oss gärna på Instagram - www.instagram.com/buitklacave och Facebook - www.facebook.com/lacave.se

 

Är ni ett gäng tjejer och vill ha butiken för er själva någon kväll eller dag så går det självklart bra att boka - vi ordnar lite att dricka och ser till att ni får all hjälp med shoppingen ni vill ha och behöver :)! 

 

Vi hoppas att ni ska tycka om vår lite personliga mysiga butik - vi älskar att vara här och träffa er!

 

Varmt Välkomna!